Фото: Київська міська прокуратура

Падіння Дегтярівського мосту у Києві: правоохоронці проводять обшуки в "Київавтодорі" та КМДА

В рамках розслідування падіння конструкцій Дегтярівського шляхопроводу в столиці під час проведення робіт із його реконструкції, правоохоронці проводять обшуки в Департаменті Київської міської державної адміністрації, "Київавтодорі" та у підрядників.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

"Київська міська прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особами Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, КК "Київавтодор" та рядом суб’єктів господарювання під час реконструкції шляхопроводу по вулиці Дегтярівській та Довженка", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у межах провадження на підставі ухвал суду проводяться одночасні обшуки за вісьмома адресами, а саме, за місцем розташування Департаменту, комунальної корпорації та підрядних організацій. 

Фото: прес-служба Київської міської прокуратури

Що відомо про обвал Дегтярівського мосту у Києві

30 вересня на будівельному майданчику при проведенні реконструкції на Дегтярівському шляхопроводі сталася надзвичайна ситуація. Під час монтажу сьомої балки вона втратила свою стійкість. При падінні балка зачепила частину вже змонтованої конструкції, що призвело також до порушення її стійкості та падіння інших шести балок прогонової будови.

Зазначимо, що у столичних Telegram-каналах масово публікували відео з місця падіння мосту.

Нагадаємо, 2 жовтня Київська міська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом обвалення конструкцій Дегтярівського шляхопроводу в столиці під час проведення робіт із його реконструкції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.10.2023 18:25