Фото: Офіс президента

"Перезавантаження системи управління": Зеленський прокоментував кадрові зміни в безпековому секторі

Президент Володимир Зеленський заявив, що продовжує перезавантаження системи управління нашою державою. Відтак, сьогодні було проведено декілька кадрових перестановок.

У своєму вечірньому відеозверненні гарант прокоментував звільнення з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова та наголосив, що посадовець тепер працюватиме на іншому напрямку.

"Сьогодні продовжив перезавантаження системи управління нашою державою. Є кадрові заміни. Я вдячний Олексію Данілову за роботу на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Він переводиться на інший напрямок. Про це пізніше", — зазначив президент.

Водночас він повідомив, що новий очільник РНБО Олександр Литвиненко на своїй посаді поєднає досвід керівництва Службою зовнішньої розвідки України із завданнями, які є перед Радою нацбезпеки і оборони.

"Новим керівником зовнішньої розвідки став Олег Іващенко, він має відповідний досвід. Загалом очікую зміцнення стратегічних можливостей нашої держави прогнозувати та впливати на процеси, від яких залежить національна безпека нашої держави. Зміцнення України й оновлення нашої державної системи на всіх напрямах буде продовжене", — зауважив президент.

Нагадаємо, 26 березня президент Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова із посади секретаря Ради національної безпеки і оборони. Наступником Данілова став Олександр Литвиненко, який до цього очолював Службу зовнішньої розвідки з 23 липня 2021 року. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.03.2024 19:44