Перші нагороди на Олімпіаді

11 ЛЮТОГО 2018 16:14

Перший комплект нагород на зимових Олімпійських іграх в південнокорейському Пхенчхан був розіграний в жіночому скіатлоні. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.

Золото завоювала шведська лижниця Шарлота Калла. Маріт Бьорген з Норвегії і Кріста Пармакоскі з Фінляндії зайняли відповідно друге і третє місце.

У швидкісному бігу на ковзанах серед жінок на дистанції в три кілометри перше місце посіла голландка Карлейн Ахтеректе, у якій немає жодної перемоги навіть на етапах Кубка світу. Друге і третє місця зайняли її співвітчизниці Ірен Вюст і Антуанетта де Йонг.

У змаганнях з жіночої спринтерської гонки на дистанції в 7,5 км перемогу здобула німкеня Лаура Дальмаєр. Другою стала норвежка Марті Ольсбах, а третій - Вероніка Виткова з Чехії.

Лім Хе-Джун з Південної Кореї завоював золото в змагання з шорт-треку в забігу на 1500 метрів. Срібло - у голландця Шинки Кнегта. Росіянин Семен Єлістратов став володарем бронзової медалі.

Німець Андреас Веллінгер завоював золоту медаль у стрибках на лижах з середнього трампліну. Друге і третє місця зайняли норвежці Йоханн Андре Форфанг і Роберт Йоханссон.

Спорт, 11.02.2018 16:14