Фото: inpoland.net.pl

Під час нічної атаки "шахедами" рятувальника завалило плитами: Кличко розповів подробиці

Під час нічної атаки "шахедами" рятувальника Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС) завалило плитами. На цей час він перебуває під наглядом лікарів.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко в ефірі каналу "Київ".

"Уламками збитих "шахедів" були пошкоджені автівки, дахи будівель у Голосіївському, Оболонському, Святошинському районах. На жаль у нас є втрати, тому що одна людина загинула. Двоє людей зараз перебувають у лікарні — одна з них реанімації", — сказав чиновник.

Також Кличко заявив, що рятувальника служби ДСНС під час виконання обов'язків завалило плитами. 

"Лікарі кажуть, що все під контролем. Медики сподіваються, що він вже найближчим часом візьметься до виконання своїх обов'язків здоровим", — додав мер Києва.

Нагадаємо, вночі 28 травня, за попередніми даними, було знищено понад 40 ворожих безпілотників, які атакували Київ. Напад ворожих дронів здійснювався в кілька хвиль, а повітряна тривога тривала понад п'ять годин. Це була наймасованіша з початку повномасштабного вторгнення атака дронами на столицю.

Під час нічної атаки ворог випустив 54 ударні безпілотники по території України. Окупанти атакували іранськими ударними дронами Shahed-136/131 з північного напрямку — Брянська область, та південного — Краснодарський край.

Росіяни під час нічної атаки по Україні "шахедами" змінили тактику. Окупанти використали "нетрадиційні маршрути" для ударних БпЛА.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.05.2023 17:43