Фото: ілюстративне Джерело: kh.suspilne.media

Під Львовом у масштабній ДТП постраждали шестеро осіб

У суботу, 14 жовтня, у селі Пасіки-Зубрицькі Львівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Постраждали шестеро людей.

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Зазначається, що відбулось зіткнення автомобіля "ВАЗ 2106" та Skoda Fabia. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми різного ступеня важкості отримали шестеро осіб. 

Зокрема, деформованими конструкціями було затиснено 52-річного водія автомобіля ВАЗ. Рятувальники за допомогою спецобладнання вивільнили чоловіка з металевої пастки та за допомогою нош транспортували його до карети швидкої допомоги. Чоловіка у важкому стані госпіталізовано в лікарню Святого Луки міста Львова.

"До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили чотири людини особового складу та одну одиницю спецтехніки. Обставини та причини події з’ясовують правоохоронні органи", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 4 жовтня на Хмельниччині трапилася дорожньо-транспортна пригода. Зокрема, 38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Volkswagen, допустив з’їзд із проїжджої частини з подальшим перекиданням автомобіля. Внаслідок аварії одна людина загинула, ще двоє отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.10.2023 13:38