Наслідки обстрілу Києва. Джерело: ДСНС

Під завалами в Києві ще можуть бути люди, — КМДА

Після масованого ракетного обстрілу 8 липня тривають рятувальні роботи, які не припинялися вночі. Фахівці стверджують, що під завалами на двох локаціях у Києві ще можуть перебувати люди.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в ефірі "Радіо Свобода".

"На теперішній момент такого розуміння немає. Ми зможемо дати точну відповідь на запитання, чи є під завалами люди, після того, як завершиться пошуково-рятувальна операція. Люди під завалами можуть бути, так", — підтвердив він.

Зараз рятувально-пошукові роботи тривають у двох локаціях — "Охматдиті" та будинку в Шевченківському районі.

Обстріл Києва 8 липня: що відомо

Під час масованого обстрілу Києва в понеділок, 8 липня, російські окупанти запустили ракети в різні райони столиці України, де лунали вибухи та відбулися влучання в об’єкти громадської інфраструктури.

Серед об’єктів, у які влучили російські терористи під час атаки на столицю — дитяча лікарня "Охматдит". Там тривають рятувальні роботи, люди допомагають розбирати завали.

Окрім того, під час масованого обстрілу Києва російські терористи поцілили по житловому будинку Шевченківського району. За словами міського голови Віталія Кличка, внаслідок удару пошкоджені підʼїзди. Один під'їзд зруйновано. 

У Голосіївському та Шевченківському районах столиці були зруйновані або пошкоджені три трансформаторних підстанції ДТЕК. Також пошкоджень зазнали електромережі.

У другій половині дня ворог здійснив повторну атаку на столицю. Падіння уламків зафіксовано у Дніпровському районі столиці. Відбулося часткове руйнування будівлі медичного центру. Відомо про загиблих та травмованих. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський показав у своїх соціальних мережах фотографії, як триває рятувальна операція після російської ракетної атаки в понеділок, 8 липня. Станом цю годину відомо про 38 загиблих, серед них четверо дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.07.2024 11:35