Рятувальні роботи після рашистського обстрілу. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

"Збільшуємо захист наших міст від російського терору": Зеленський показав наслідки ракетного удару (фото)

Триває рятувальна операція після російської ракетної атаки в понеділок, 8 липня. Станом цю годину відомо про 38 загиблих, серед них четверо дітей.

Про це написав президент України Володимир Зеленський у своїх соціальних мережах.

"Мої співчуття всім рідним і близьким", — зазначив він.

Зеленський також додав, що 190 людей отримали поранення. Усім надається допомога. У лікарнях Києва перебувають 64 людини, 28 госпіталізовано в Кривому Розі, 6 людей — у Дніпрі.

Він також акцентував, що з "Охматдиту" всі пацієнти переведені в інші медичні заклади.

"У частині місць влучання ракет аварійно-рятувальні роботи не припинялися всю ніч. Залучено майже 400 рятувальників. Дякую всім, хто рятує та дбає про наших людей, усім, хто залучений, усім, хто допомагає", — наголосив український президент.

Він зауважив, що триває робота для збільшення захисту наших міст і громад від російського терору. Незабаром будуть рішення в цьому напрямку, адже світ має для цього необхідну силу.

"Також дякую всім лідерам, які підтримали нас та готують нові спільні кроки на захист життя від російського терору", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні зранку начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомляв, що станом на ранок вівторка, 9 липня, в Києві внаслідок ракетного удару 27 загиблих і 117 постраждалих. Серед загиблих — четверо дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.07.2024 11:21