Фото: МВС

Під завалами знайшли ще одну дитину: кількість жертв після удару по Умані знову зросла

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару російських військових по житловій багатоповерхівці в Умані Черкаської області зросла до 23 осіб. Серед жертв — чотири дитини.

Про це повідомляє голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Наразі відомо про 23 загиблих, серед них — четверо дітей, попередньо 2009, 2012 та 2021 років народження. Повністю зруйнований перший під’їзд, це 27 квартир із 46. Перебуває в лікарні дев'ять осіб, із них середньої тяжкості — три людини.

"Наразі маємо перші звернення щодо розселень, до нас звернулися дев'ять родин. Їх розмістили в гуртожитки, що були підготовлені для ВПО. Із перших годин після трагедії розгорнуті оперативні штаби, із них два мобільні. Роздаємо продовольчі набори. Надали відповідне обладнання, щоб закрити вікна, балкони у вцілілих квартирах. Наразі бригади працюють, щоб затулити ці вікна", — розповів Табурець.

Ракетний удар по Умані

Уночі 28 квітня росіяни здійснили масований ракетний удар по Україні. Одна з повітряних цілей влучила по житловій багатоповерхівці в Умані Черкаської області. 

Деяких людей не можливо опізнати. Для ідентифікації тіл на місці трагедії працює ДНК-лабораторія.

Влада, жителі будинку та очевидці трагедії публікують у мережу фото та відео ракетного удару та його наслідків

Росіяни в соціальних мережах із гумором відреагували на ракетний удар по багатоповерхівці в Умані. Щоправда, вони скаржаться на те, що будинок зруйновано не до фундаменту.

Тим часом українські прикордонники помстилися росіянам за терор Умані

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2023 19:58