Володимир Завадський. Джерело: росЗМІ

Підірвався на міні: в Україні "самоліквідувався" російський генерал

В Україні загинув заступник командира 14 армійського корпусу Росії, генерал-майор Володимир Завадський. Торік він утік з Ізюма Харківської області.

Про це повідомив полковник Збройних сил України Анатолій Штефан ("Штірліц") у своїх соціальних мережах. Він посилається на інформацію локальних російських каналів у Telegram і Watsapp.

Окупанти пишуть, що епізод стався у вівторок, 28 листопада, близько 14:30. За інформацією рашистів, Завадський "підірвався на міні".

Спочатку український полковник заявив, що інформація про ліквідацію російського генерал-майора потребує уточнення, але згодом із власних джерел остаточно підтвердив "успішну демобілізацію" Завадського.

Російські пропагандисти теж видали "офіційну" версію, яка повністю збігається з тим, про що повідомив "Штірліц".

Нагадаємо, що в жовтні керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов найнебезпечнішим противником для України назвав російського генерала Сергія Беседу. Він займається активними операціями на території нашої держави. За словами головного розвідника України, це дуже проблемна людина, він багато зла накоїв для нашої країни. Буданов додав, що Беседу на певний проміжок часу усунули від виконання своїх обов'язків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.11.2023 09:38