Фото: Telegram-канал Максима Козицького

Пішов з життя відомий український актор Богдан Козак

У вівторок, 28 травня, пішов у засвіти відомий актор та народний артист України Богдан Козак. Його не стало на 84 році життя.

Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Артист помер у Львові у віці 83 років. Причина смерті наразі невідома.

"Сьогодні на 84 році життя не стало Богдана Козака — однієї з найяскравіших постатей сучасного національного театрального мистецтва України. Світла пам'ять світлій людині", — написав Максим Козицький у своєму Telegram-каналі.

Що відомо про Богдана Козака

Богдан Козак — знаменитий актор, режисер та народний артист України. Він жив та працював у Львові, а саме був актором Національного театру імені Марії Заньковецької та викладав у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Актор зіграв у таких картинах, як "Хазяїн", "Павло Полуботок", "Час збирати каміння" та інших. Богдан Козак також був лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, 9 січня у віці 70 років помер естрадний співак і народний артист України Віталій Білоножко.

Також у жовтні 2023 року помер Андрій Верес, народний артист України, який присвятив себе відродженню та розвитку української музичної культури та пісні. Його життя обірвалося у 68 років.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 28.05.2024 14:18
Фото: Telegram-канал Максима Козицького