Фото: поліція Закарпатської області

Побили, викрали гроші та телефон: на Закарпатті поліція спіймала грабіжників по гарячих слідах

Поліцейські Ужгорода затримали двох раніше судимих зловмисників. Вони побили і пограбували перехожого.

Про це повідомляє поліція Закарпаття.

Зазначається, що днями до одного із медзакладів Ужгорода звернувся 53-річний чоловік, який повідомив, що його побили та пограбували невідомі. Це сталося пізно ввечері на Слов’янській Набережній.

"Медики одразу повідомили про подію співробітників поліції. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що до потерпілого підійшли двоє невідомих йому осіб, нанесли тілесні ушкодження та забрали його мобільний телефон, банківську карту, грошові кошти та рюкзак. Після цього втекли з місця події", — повідомляє поліція.

За лічені години вдалося встановити особи грабіжників. 

"Фігурантами виявилися 31-річний житель Мукачівського району та 38-річний ужгородець, які вже раніше були судимі за вчинення аналогічного злочину. Підозрюваних у пограбуванні місцевого жителя затримали і в порядку статті 208 КПК України помістили до ізолятора тимчасового тримання. Речові докази працівники поліції вилучили і в подальшому повернуть потерпілому", — йдеться повідомленні.

Нагадаємо, 23 вересня у столиці затримали чоловіка, який пограбував вагітну пацієнтку пологового будинку на проспекті Валерія Лобановського, що у Солом’янському районі. Зловмисник вкрав у жінки п'ять тисяч гривень та мобільний телефон, коли вона з чоловіком прийшла на огляд.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 04.11.2023 15:50