Фото: скриншот із відео

Побиття жінок у Коростені: нападник може загриміти до в'язниці

Слідчі оголосили про підозру в хуліганстві жителю Коростеня Житомирської області. Напередодні він вчинив бійку — побив двох жінок.

Про це повідомили в прес-службі Поліції Житомирської області.

Правоохоронці ідентифікували учасників конфлікту. Потерпілих направили на судово-медичну експертизу для встановлення тяжкості тілесних ушкоджень.

59-річному мешканцю Коростеня повідомили про підозру в хуліганстві (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу). Йому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років.

Бійка в Коростені

Чоловік 28 квітня побив двох жінок: матір і доньку. Одна з них заявила, що сварка спалахнула через місце для паркування. Нападник зателефонував друзям, і за лічені хвилини до місця події приїхав мікроавтобус з його приятелями. 

Чоловіки почали кричати, що жінки нібито образили Юрія (так звати хулігана), погрожували, лаялися та зрештою почали бити. Одну з жінок хуліган кинув на асфальт. Свідком інциденту стала неповнолітня дівчина, яка знімала все, що відбувалося на відео. За словами потерпілої, за це їй погрожували каліцтвом. 

Потерпілі написали заяву на кривдників. Наразі відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Черкасах 29 квітня, коли вся Україна перебувала в жалобі через трагедію в Умані, сталася бійка у місцевому барі між групою чоловіків. У соцмережах повідомляли, що двоє чоловіків не змогли "поділити" дівчину, а тому суперечка переросла у бійку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.05.2023 17:13