Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Поблизу Джанкоя у Криму пролунали потужні вибухи, — пабліки

У неділю, 22 вересня, у тимчасово окупованому Криму поблизу Джанкоя пролунали потужні вибухи. У небо здійнялася хмара диму.

Про це повідомляє Telegram-канал "Крымский ветер".

За даними пабліка, близько 15:20 у тимчасово окупованому Криму оголосили повітряну тривогу. Рашисти попередили про загрозу балістики. Після цього росіяни перекрили Кримський міст та зупинили рух на ньому.

Згодом поблизу Джанкоя пролунало декілька потужних вибухів, а в небо піднявся густий дим.

"В районі Джанкоя, схоже, кудись таки прилетіло, було чути 4-5 потужних вибухів, без слідів у небі. Підписники з Джанкойського району повідомляють, що дим здіймається в районі села Азовське", — йдеться у повідомленні.

Водночас жителі Джанкоя заявляють, що видніється дим у напрямку села Переможне. Натомість, як зауважили у пабліку, між Джанкоєм та Переможним розташований військовий аеродром, з ворожими вертольотами, літаками та ЗРК С-300/С-400.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Сімферополі партизани виявили та розвідали логістичну базу Збройних сил країни-агресорки. На цій базі розташовані склади з продовольством, які постачають військові частини на півострові, а також — підрозділи угруповання військ "Дніпро".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2024 16:57