Фото: Поліція Київської області

"Почули, як кричить мала": подробиці зґвалтування чотирирічної дитини на Київщині (фото)

Увечері 18 травня переселенець із Бердянська зґвалтував чотирирічну в дитину в Броварах, що на Київщині. На момент сексуального насильства дівчинка перебувала в подруги своєї матері.

Про це повідомила речниця ГУ Нацполіції Київської області Ірина Прянішнікова.

Як з'ясували правоохоронці, мама дівчинки збиралася до лікаря, а доньку на якийсь час залишила у своєї подруги. Близько 19:00 у квартиру, де перебувала дитина, зайшов погостювати гвалтівник.

"Жінки у той момент поралися на кухні, коли почули, як кричить мала. Кинулися у кімнату, де до цього вона спокійно гралася, та побачили, як з квартири поспіхом втікає їх гість. Лікарі оглянули дівчинку та підтвердили ознаки статевого акту на тілі дитини", — розповіли в поліції. 

Зловмисником виявився вимушений переселенець із Бердянська, раніше судимий. Чоловік зловживав алкоголем та, ймовірно, на момент скоєння злочину був нетверезим. Це має довести експертиза. У соцмережах повідомляли, що чоловік раніше працював педагогом, але правоохоронці спростували цю інформацію.

"Він ніколи не працював педагогом, натомість був технічним працівником в одному з броварських ліцеїв", — зазначила Ірина Прянішнікова.

Зґвалтування дитини на Київщині
Фото: Поліція Київської області

Нагадаємо, у Хмельницькій області до довічного позбавлення волі засудили чоловіка за зґвалтування 11-річної дитини. Дівчинка була дочкою його дружини.

Раніше троє підлітків на Закарпатті зґвалтували неповнолітню дівчину. Суд призначив винуватцям іспитовий термін і відпустив на волю. Закарпатська обласна прокуратура подала апеляційну скаргу з вимогою скасувати вирок першої інстанції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.05.2023 13:49