Фото: Telegram Нєбитова

Погрожував зброєю: як поліцейські затримували нетверезого чоловіка на Київщині (фото, відео)

На Київщині відбулась непересічна подія, під час якої чоловік погрожував поліціянтам зброєю. Професійність правоохоронців зберегла життя нетверезому громадянину.

Відповідний пост з'явився у Telegram начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова.

"Ніколи не можна передбачити, що чекає патрульних на виклику. На цих кадрах заявник з Бориспільщини вирішив погрожувати поліцейським зброєю", — написав він.

Нєбитов подякував лейтенанту поліції Володимиру Романенку і старшому сержанту Юрію Шабатіну за виважену реакцію, рішучість і професіоналізм. 

"У багатьох країнах світу провоохоронці 100% відкрили б вогонь на  ураження, а тут — поліцейське піклування, людяність і м’яка профілактична бесіда", — написав поліцейський.

Він також зазначив, що у затриманого поки немає "претензій" до поліцейських, а ось у слідчого до нього є. 

"Тепер нападник тверезіє і думає над своїм вчинком в ізоляторі тимчасового тримання, а вже далі його долю вирішить суд", — додав Нєбитов.

Нагадаємо, в Україні фіксують зниження активності небезпечного молодіжного руху "ПВК Редан", учасники якого організовують масові бійки. Батьків закликають завжди бути насторожі та цікавитися, чим їхня дитина займається у вільний час.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 04.03.2023 15:29