Фото: ДСНС

Поїзд врізався в автомобіль: біля Івано-Франківська сталась жахлива аварія (фото)

У суботу, 20 січня, у селі Ямниця Івано-Франківського району відбулась дорожньо-транспортна пригода на нерегульованому залізничному переїзді. Аварія сталась за участю легкового автомобіля та пасажирського потяга.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Рятувальники деблокували постраждалого з автомобіля, що потрапив у ДТП.

"Рятувальники, що оперативно прибули на місце події, за допомогою гідроінструменту провели заходи по деблокуванні потерпілого з понівеченої автівки та передали медикам", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Також, за словами рятувальників, на місці ДТП надзвичайники від’єднали клеми акумуляторної батареї  транспортного  засобу з метою недопущення загоряння.

Фото: ДСНС

Нагадаємо, 16 січня пасажирський поїзд смертельно травмував 15-річну дівчину з Олександрії. Трагедія сталась о 02:00 у районному центрі Кіровоградської області.

Також в Івано-Франківській області неповнолітня дівчина потрапила під колеса потяга. Вона йшла по колії у навушниках.

Раніше сталася дорожньо-транспортна пригода у Чернігівській області. На залізничному переїзді зіткнулися електропотяг та легковий автомобіль. В авто перебувала сім'я: 32-річний водій, його 29-річна дружина та дві їхні доньки. Батьки та восьмирічна дівчинка загинули на місці події, трирічну дитину ще намагались врятувати у медзакладі, однак наступного дня вона померла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.01.2024 22:50