Поліцейський на Донеччині продавав зброю криміналітету - ДБР

26 ЖОВТНЯ 2021 08:30

Працівники ДБР викрили співробітника полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ» Національної поліції України та його спільника на незаконному збуті вогнепальної зброї та боєприпасів.

 Про це повідомляє прес-служба ДБР.  

Зловмисники здійснювали незаконне зберігання та збут вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин представникам криміналітету. Оборудки проводились  у районі проведення ООС,  столиці та інших регіонах України.

Як повідомляє ДБР, зброю поліцейський та його спільник отримували від поки невстановлених військовослужбовців.  Для зберігання зброї та боєприпасів зловмисники винаймали бокси в гаражному кооперативі у місті Краматорськ Донецької області.

«Продавців» було затримано під час чергової спроби реалізації зброї.  За місцем незаконного зберігання вилучено значну кількість боєприпасів до стрілецької зброї, ручні гранати, вибухові речовини та інші засоби ураження.  Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.   

Події, 26.10.2021 08:30