Поліція Британії затримала 18-річного хлопця у зв'язку з терактом у метро

16 ВЕРЕСНЯ 2017 14:47

Поліція Великобританії затримала молодого чоловіка в рамках розслідування теракту в метро Лондона на станції «Парсонс Грін», в результаті якого 29 осіб були поранені.

Як повідомляє TrueUA з посиланням на Euro Newsзатриманому 18 років. Хлопця заарештували в районі міста Дувр в рамках закону про протидію тероризму.

Зазначається, що після теракту поліція посилює заходи безпеки в громадських місцях. «Люди по всій Великобританії побачать більше поліцейських - озброєних і не озброєних, які здійснюють патруль пішки і на автомобілях на вихідних», - повідомив заступник глави поліції Лондона Марк Роулі.

Правоохоронці патрулюватимуть багатолюдні місця, пам'ятки, транспортні точки і порти столиці.

Як повідомлялося, британський прем'єр Тереза Мей звернулася до свідків теракту з проханням передати поліції будь-які фото- і відеоматеріали, які їм вдалося зняти. «Незалежний «Центр аналізу терористичних загроз», який займається оцінкою рівня загрози на основі розвідданих, рекомендував підвищити цей рівень до максимального, критичного. Це означає, що вірогідність повторних атак оцінюється як неминуча».

Відповідальність за теракт узяла на себе угрупування «Ісламська держава».

Події, 16.09.2017 14:47