Фото: Поліція Херсонської області

Поліція показала наслідки російських обстрілів Херсонщини за минулу добу (фото)

Минулої доби, 9 травня, російські війська 63 рази обстріляли з РСЗВ, артилерії, авіації та БпЛА мирні міста та села правобережжя Херсонської області. У поліції показали фото наслідків цинічних обстрілів ворога. 

За даними ГУНП Херсонщини, керованими бомбами рашисти обстріляли с.Станіслав та с.Кізомис, зруйнувавши фельдшерський пункт. Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу с.Одрадокам’янка постраждав 53-річний місцевий житель, якого з акубаротравмою доставили до лікарні. У смт Зеленівка через ворожий обстріл пошкоджена будівля школи, там вибито вікна та двері.

У самому Херсоні окупаційні війська цілеспрямовано били по цивільній інфраструктурі. Місто обстріляли з РСЗВ та артилерії, снарядами пошкоджена будівля торговельного центру в Дніпровському районі. У результаті цього відбулася пожежа, постраждали житлові квартали та будинки містян у центрі, мікрорайонах Корабел, ХБК та приміських населених пунктах.

"За минулу добу поліція відреагувала на 233 заяви й повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 15 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів військових РФ на Херсонщині", — повідомили в правоохоронному відомстві. 

Нагадаємо, 6 травня рашисти обстріляли Херсонську область, внаслідок чого загинули рятувальники, які займалися розмінуванням області. Нині відомо аже про дев'ятьох загиблих працівників ДСНС.

Днем раніше поліцейські Київської області, рятуючи людей у Херсонській області, потрапили під обстріл. Жінка-кінолог отримала поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.05.2023 11:07