Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Польща знову підняла у повітря бойові літаки через ракетний обстріл України

Вночі у суботу, 6 квітня, Росія випустила по Україні ракети. У зв'язку з цим Польща підняла у небо літаки, щоб гарантувати безпеку свого повітряного простору.

Про це повідомили в Оперативному командуванні Збройних сил Польщі.

"Зверніть увагу, що польські та союзницькі літаки працюють у повітряному просторі, що може призвести до підвищеного рівня шуму, особливо в південно-східній частині країни. Сьогодні вночі спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язана з завдаванням ракетних ударів по об’єктах, розташованих на території України", — повідомили польські військові. 

Вказується, що розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі.

У Командуванні наголошується, що розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі.

Зазначимо, що цієї ночі рашисти випустили по Україні кілька ракет. Усі вони заходили з Півночі, прямували на Чернігівщину та Полтавщину, пізніше змінили курс на Київщину та Вінниччину.

Нагадаємо, Польща планує посилити спостереження за повітряним простором. Зокрема, у Сейм внесли проект закону про загальну оборону, який передбачає створення мережі пунктів спостереження та попередження для системи протиповітряної та протиракетної оборони під назвою "Павутина". Детальніше про це — за посиланням.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.04.2024 06:07