Фото: "Манчестер Юнайтед"

Помер легендарний футболіст "Манчестер Юнайтед" та збірної Англії (фото)

Помер легендарний футболіст збірної Англії та "Манчестер Юнайтед" Боббі Чарльтон. Він помер на 87 році життя, провівши останні години в родинному колі.

Про це повідомила прес-служба "Манчестер Юнайтед".

Боббі Чарльтон значну частину кар'єри провів у складі "Манчестер Юнайтед", де зіграв 758 ігор та забив 249 голів упродовж 17 років. Разом із клубом виграв Кубок чемпіонів, три титули чемпіона та Кубок Англії. Чарльтон у 1966 році виграв престижну нагороду "Золотий м'яч".

У складі збірної футболіст відіграв 106 матчів та забив 49 голів, був одним із лідерів Англії, яка виграла домашній чемпіонат світу 1966 року.

Помер футболіст "Манчестер Юнайтед" Боббі Чарльтон 

Фото: "Манчестер Юнайтед"

Нагадаємо, аргентинський нападник клубу "Інтер Маямі" Ліонель Мессі має рекордний контракт для американської футбольної ліги (МЛС). Базова зарплата Ліонеля Мессі становить 12 мільйонів доларів на рік.

Зазначається, що ще є гарантована компенсація, яка містить в собі базову зарплату плюс всі виплати при підписанні контракту і бонуси, що виплачуються щорічно протягом терміну дії контракту футболіста, становить — 20,4 мільйона доларів. Ще стільки ж Ліонель Мессі отримає виплат від компаній Adidas і Apple TV. Тож щорічний дохід аргентинця складає 50-60 мільйонів доларів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.10.2023 18:53