Помер ветеран Голлівуду і актор фільмів «Термінатор» і «Гремліни» Дік Міллер

31 СІЧНЯ 2019 10:57

30 січня в Лос-Анджелесі помер відомий актор Дік Міллер, якого називали справжнім ветераном і старожили Голлівуду. Єдина картина, де він зіграв головну роль - культовий фільм Роджера Кормана «Відро крові» 1959 року. Однак багато режисерів цінували Міллера за його акторську майстерність і запрошували його в свої картини. Він блискуче втілив безліч персонажів другого плану.

У кінокар'єрі Діка Міллера налічується близько 200 фільмів, серед них - «Гремліни», «Термінатор», «Байки зі склепу: Лицар-демон». Він був одним з улюблених акторів режисера Джо Данте, який задіяв його практично у всіх своїх роботах.

За роль Мюррея Фаттермана у фільмі «Гремліни» Академія фантастичних фільмів, фентезі та фільмів жахів США номінувала його на премію «Сатурн» як кращого актора другого плану. У 2014 році в Голлівуді вийшов документальний фільм про Міллера і його ідеальну гру.

25 грудня минулого року Дік Міллер відзначив свій 90-річний ювілей. Як пише Hollywood Reporter, смерть Міллера настала з природних причин. Він помер в своєму будинку в Толука Лейк Лос-Анджелеса. Поруч з артистом в цей момент були його дружина Лейни, дочка Барбара і внучка Оутем.

Суспільство, 31.01.2019 10:57