На фото: Юрій Ворожко. Джерело: Instagram

Помер відомий український блогер Юрій Ворожко

У понеділок, 26 лютого, у Кропивницькому помер відомий український блогер Юрій Ворожко. Серце 32-річного чоловіка зупинилося в басейні спорткомплексу.

Про це повідомило "Суспільне". Смерть блогера виданню підтвердили рідні чоловіка та речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

Відомо, що смерть блогера наступила у басейні одного зі спортивних комплексів міста. До закладу викликали швидку допомогу. Коли лікарі приїхали на місце трагедії, то помітили, що інструктор надає Ворожку першу медичну допомогу. Після того як реанімаційні заходи не дали результатів, медики зафіксували смерть чоловіка.

Керівник спортивного комплексу Гарік Хачатрян заявив, що надасть коментар після висновків судово-медичної експертизи.

"Під час огляду тіла видимих ознак насильницької смерті не виявили. Причину смерті встановлять в результаті проведення судово-медичної експертизи", — заявила речниця поліції.

Подруга та колега Юрія Катерина Стерпул підтвердила смерть блогера та заявила, що чоловік зранку був на тренуванні в басейні.

"Юра сьогодні вранці був у фан-клубі, на тренуванні в басейні. І я не знаю, яким чином, але він просто там потонув. Ось так. У мене в голові не вкладається, як таке взагалі може статися. Але сталося саме так", — зазначила вона.

Що відомо про блогера Юрія Ворожка

Чоловік здобув популярність на YouTube, де на його канал Vorozhko UA було підписалося понад один мільйон людей. В соціальній мережі TikTok за українцем стежили близько 500 тисяч осіб, а в загальній кількості його контент набирав понад 18 мільйонів переглядів.

Блогер викладав соціальні експерименти та історії про те, як робив добрі справи. З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну Юрій Ворожко також займався волонтерством. 

Юрій Ворожко

На фото: Юрій Ворожко. Джерело: Instagram

У блогера залишилася вагітна дружина і двоє дітей (син та донька). Незадовго до трагедії чоловік і його обраниця оголосили в Instagram, що у них народиться ще одна донечка. 

Нагадаємо, у середу, 21 лютого, у віці 86 років помер український політик, правозахисник, лікар, дисидент, політв'язень концтаборів СРСР, Герой України Степан Хмара. Колишній політик тривалий час боровся з тяжкою хворобою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Lifestyle, 26.02.2024 21:39