Пошкоджено будинки й ЛЕП: рашисти знову обстріляли Донеччину (фото)

Уночі та вранці 20 березня окупанти знову гатили по Донеччині. Унаслідок обстрілів постраждали люди, також зруйновані будинки місцевих жителів. 

Про оперативну ситуацію в області повідомив керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, посеред ночі рашисти завдали ракетного удару по Краматорську. Унаслідок цього пошкоджені будинки. За попередньою інформацією, жертв немає.

У Богоявленці Вугледарської громади окупанти зруйнували будинок місцевим жителям. 

На Донецькому напрямку ворог стріляв по околицях Курахівської громади — пошкоджено лінії електропередач. В Очеретинській громаді під вогнем Тоненьке та Сєверне. У Мар'їнській громаді потерпали Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка.

Зранку під обстріли з артилерії і "Градів" потрапила Авдіївка. Через це є пошкодження на двох вулицях та на території АКХЗ.

Одну людину також поранили в Костянтинівці, у місті пошкоджено три багатоповерхівки та три приватні будинки.

У Бахмуті відомо про одного пораненого жителя та три пошкоджені багатоповерхівки.

Гучно було на околицях Часовоярської і Соледарської громад. Зафіксовано обстріли в Сіверську та Серебрянці Сіверської громади, у Торському і Зарічному Лиманської громади.

Нагадаємо, останні три тижні російські сили поступово просуваються навколо міста Авдіївка, на північ від Донецька, що утримується Україною. Навколо міста складається ситуація, схожа на ту, що під Бахмутом

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2023 11:00