Наслідки обстрілу Запоріжжя 1 жовтня. Фото: Запорізька ОВА

Пошкоджено та зруйновано майже 70 будинків: нові деталі російського обстрілу Запоріжжя

У Запоріжжі внаслідок ворожої атаки 1 жовтня пошкоджено та зруйновано 69 багатоквартирних та приватних будинків.

Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За словами посадовця, за допомогою до представників соціальної сфери звернулись вже понад 350 людей. Станом на 19:16 кількість постраждалих внаслідок терористичного обстрілу зросла до 32 осіб. Серед поранених — троє дітей віком дев'ять, 10 та 12 років.

Пошукові та аварійно-рятувальні роботи всюди завершені. Наразі працівниками районних адміністрацій разом з представниками Національної поліції та Муніципальної аварійної служби КП "Запоріжремсервіс" проводять попереднє обстеження пошкоджених об’єктів.

"Маємо план — максимум за два дні закрити всі вікна OSB, аби незабаром повноцінно їх замінити. Розпочали роботу з оформлення матеріальної допомоги та сертифікатів "єВідновлення", — зазначив Федоров.

Зазначимо, що 1 жовтня окупанти завдали серії ударів по житлових кварталах і об'єктах інфраструктури Запоріжжя. Росіяни атакували шістьма авіабомбами Комунарський район міста. 

Обстріл Запоріжжя 1 жовтня

Обстріл Запоріжжя 1 жовтня. Фото: Запорізька ОВА

Нагадаємо, що 1 жовтня Росія атакувала підстанцію та знеструмила лінію живлення окупованої Запорізької атомної електростанції. Це черговий акт ядерного тероризму російських загарбників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2024 19:59