Постраждала адміністративна будівля: нові деталі нічного вибуху у Києві (фото)

У ніч на вівторок, 28 березня, у Святошинському районі Києва внаслідок вибуху й пожежі постраждала адміністративна будівля. Загоряння вже ліквідували рятувальники. 

Про це повідомила прес-служба ДСНС України у місті Києві. 

"Внаслідок ворожої атаки у триповерховій адміністративній будівлі відбулося руйнування будівельних конструкцій на площі 200 кв.м. Також виникла пожежа у двох осередках, загальною площею 70 кв.м, яку вогнеборці оперативно ліквідували", — йдеться в повідомленні.

Жертв і постраждалих немає. На місці події працювали дев'ять одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 50 людей особового складу. 

У Київській міській державній адміністрації повідомляли, що загоряння сталося внаслідок падіння уламків БпЛА.

Зазначимо, що спершу про пожежу у Святошинському районі столиці повідомив міський голова Віталій Кличко. За його словами, горів магазин

Нагадаємо, у ніч на 28 березня в низці областей України пролунала повітряна тривога. Ворог атакував із півночі та з південно-східного напрямку (Брянська область та східне узбережжя Азовського моря) ударними безпілотниками. Повідомлялося про роботу ППО на Київщині та сході й вибухи в столиці. ППО знищила 12 дронів-камікадзе та один розвідник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.03.2023 05:10