Постраждали 28 людей: у Львові поліція затримала винуватця масштабної ДТП

У Львові правоохоронці затримали водія вантажівки, який скоїв зіткнення з пасажирським автобусом. Внаслідок аварії постраждали 28 людей.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, 49-річний мешканець Хмельницької області, водій вантажного автомобіля "МАН" з напівпричепом, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі маршрутному автобусу БАЗ під керуванням, внаслідок чого сталось зіткнення. Від удару автобус перекинувся на бік.

Зазначається, що на момент ДТП у маршрутці перебувало 38 пасажирі. Внаслідок аварії 28 осіб, усі пасажири маршрутки, троє з яких — діти, отримали тілесні ушкодження.

"За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", — розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, аварія сталась 17 січня близько 17:30 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Гамаліївка Львівського району.

Також у Києві 16 січня водій Subaru Forester на швидкості врізався у паркан. ДТП сталося на вулиці Вишгородській.

Додамо, у столиці України зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Це пов'язано зі зміною погодних умов. 

Події, 18.01.2023 17:22