Фото: Донецька обласна прокуратура

Постраждали шестеро осіб: рашисти скинули дві потужні авіабомби на Торецьк (фото)

У понеділок, 5 червня, російські військові скинули авіабомби на центр Торецька, що на Донеччині. Унаслідок цього поранення отримали шестеро осіб.

Про це повідомили в Донецькій обласній прокуратурі.

За даними слідства, армія Росії завдала двох ударів по центру міста з використанням авіаційних бомб ФАБ-250. Внаслідок обстрілу дві жінки 71 та 64 років і 45-річний чоловік отримали осколкові поранення. Наразі їх ушпиталено. Крім того, під час несення служби троє правоохоронців, які проїжджали повз, зазнали контузій.

"Також від вибуху пошкоджено навчальний заклад, житлові багатоповерхові будинки, цивільну інфраструктуру, адмінбудівлю та приміщення банку", — повідомили в прокуратурі.

Досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни триває.

Нагадаємо, уночі та зранку 5 червня військові Російської Федерації масованим вогнем обстріляли житлові квартали Херсона та населені пункти області. Зокрема, ворог цілив по медичному закладу, житлових будинках та об'єкту критичної інфраструктури. Постраждала 47-річна жінка.

У неділю, 4 червня, окупанти вчергове обстріляли Харківщину. Внаслідок обстрілу загинули дві мирні жительки 62 та 74 років. Пошкоджено житлові будинки містян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 05.06.2023 15:34