Фото: Telegram Андрющенка

Окупанти пострілами розганяють людей в чергах: Андрющенко розповів про ситуацію в Маріуполі

Мешканці Маріуполя займають черги до банкоматів та поштових відділень ще з ночі. В місті збільшилася кількість окупантів та безпосередньо "кадировців".

Про це написав в Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Через брак фінансування з Московії черги в банкомати та на відділення пошти окупантів люди займають черги з 4-5 ранку. В чергах на сотні людей сварки та бійки. Сьогодні на жмр Кірово окупанти змушені були стріляти в повітря, аби вгамувати людей в черзі", — написав він.  

Андрющенко повідомив, що в місто для проходження строкової служби прибула велика кількість молодих людей. Щонайменше дві військові бази в місті займають "кадировці".

"На фоні безробіття та дефіциту грошей — чергове зростання цін на все. Від 50 до 150 рублів в залежності від виду товару. Епідемія ковіду набирає обертів. Вже перші померли. Ані обладнання, ані ліків", — говорить радник мера.  

Нагадаємо, 23 лютого в окупованому Маріуполі сталося три потужних вибухи. Два з них було чути на території сталеливарного заводу ММК імені Ілліча, ще один — в районі аеродрому. Було атаковано опорні пункти окупаційних військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.02.2023 12:48