Фото: Рixabay

Потепління, але з дощем: синоптик розповіла, де у четвер прогріє до +28°С

У четвер, 15 червня, у більшості областей очікується суттєве потепління, однак дощі все ж не відступлять, а подекуди пройдуть й грози.

Про це у Facebook повідомила народний синоптик Наталка Діденко. Вона зазначила, що середина червня відзначиться черешнями, полуницею, трояндами, початком ери малосольних огірків та теплою погодою.

Так, 15 червня у більшості областей буде протягом дня +23...+28°С, на заході та північному сході (Сумщина, північ Харківщини) дещо свіжіше — +20+25 градусів.

Водночас короткочасні дощі, подекуди з грозами, пройдуть практично повсюди. Хіба що на Одещині, Миколаївщині та Луганщині у четвер очікується без істотних опадів.

У столиці України прогріє до +26°С. Вдень у деяких районах може пройти короткочасний дощ.

Діденко прогнозує, що наступними днями погода в Україні покращиться: "Надалі в Україні температура повітря підвищиться ще на кілька градусів, до +25+30 градусів".

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, в Україні літо 2023 року буде з рекордними температурами. "Гарне літо" в Україну прийде з другої половини червня. Цього ж місяця в країні очікуються найсильніші дощі та грози.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.06.2023 06:30