Фото: ілюстративне. Джерело: "Укрінформ"

Потужна "бавовна" в окупованому Луганську: спалахнула пожежа на нафтобазі

У п'ятницю, 7 червня, вранці тимчасово окупований Луганськ перебував під потужним обстрілом. "Прильоти" фіксували у районі дислокації рашистів.

Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"Сьогодні зранку окупований росіянами Луганськ опинився під рясним обстрілом. Місцеві жителі викладають багато відео з різних районів міста з вибухами, ґвалтом та руйнуваннями", — написав він у Telegram.

За його словами, у місті лунало від семи до 20 вибухів. Він зазначив, що на відео, які публікують очевидці, чітко видно локацію "прильоту" — район Гострої Могили, біля казарм колишнього Луганського вищого військового училища штурманів, де проживають російські загарбники.

"У тому ж місці знаходиться летовище, авіаремонтний завод та проходить траса до російського кордону. По цій трасі днями та ночами російська армія перевозить вантажі, зброю та особовий склад, який дислокується у тих же ж казармах льотного училища. А також у районі колишнього обласного військкомату", — поінформував Лисогор.

Очільник Луганської ОВА також зазначив, що, імовірно, було влучання у нафтобазу — вже вчетверте за останні два місяці.

"Зброя надана нам західними союзниками надзвичайно точна. На жаль, росіяни завжди прикриваються мирними мешканцями, і якби ППО не працювало над житловими кварталами, то повідомлень про постраждалих  серед цивільних, а тим більш — серед дітей, не було б", — зазначив посадовець.

Нагадаємо, 13 травня в місті Сорокиному, що в Луганській області, на складі боєприпасів пролунали вибухи. Це може призвести до значного скорочення запасів снарядів у окупантів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.06.2024 16:11