Наслідки пожежі у квартирі. Фото з сайту Львівської міської ради

Пожежа у Львові забрала життя шестирічної дитини

У неділю, 26 листопада, у Львові сталася пожежа у квартирі житлового будинку, у якій загинули 36-річний чоловік та шестирічна дитина.

Як повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій Львівщини, займання виникло у квартирі на четвертому поверсі дев'ятиповерхівки на вулиці Петлюри.

"На момент прибуття вогнеборців до місця події з вікна квартири вибивався густий чорний дим. Під час розвідки задимленої квартири вогнеборці виявили двох загиблих — чоловіка 1987 року народження та дитину 2017 року народження", — повідомили у ДСНС Львівщини.

Також рятувальники вивели із задимлених помешкань шістьох мешканців та евакуювали ще 20 людей. Пожежа знищила речі на площі 20 м2, вогонь пошкодив стіни й стелю на площі 35 м2. Гасити пожежу виїжджали 25 рятувальників та п'ять одиниць спецтехніки.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, електроенергія та газопостачання в будинку є, за виключенням квартири, де сталася пожежа. Причину пожежі встановлюють.

Нагадаємо, раніше у квартирі у Львові сталася пожежа, внаслідок якої загинув чоловік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.11.2023 03:45