Пожежі в Каліфорнії: евакуйовані Арнольд Шварценеггер і Леброн Джеймс

29 ЖОВТНЯ 2019 07:35

Тисячі жителів передмість Лос-Анджелеса евакуйовані через загрозу пожеж, які знищили вже більше 200 гектарів лісу, повідомляє Euro News.

За офіційними даними, в Каліфорнії стихія знищила близько сотні будівель, 80 тисяч будинків перебувають у небезпечній зоні. Пожежі підбираються до Лос-Анджелесу з боку Беверлі-Хіллз. У ніч на понеділок влада оголосила евакуацію району Брентвуд, де знаходяться маєтки знаменитостей.

Актор і колишній губернатор штату Арнольд Шварцнеггер розповів в «Твіттері», що був змушений покинути свій будинок о 3 годині ночі. Він закликав усіх якомога серйозніше поставитися до евакуації.

Баскетболіст Леброн Джеймс написав у мікроблозі, що пожежі в Лос-Анджелесі - не жарт. Він поскаржився, що після евакуації довго не міг знайти, де розміститися з сім'єю.

Метеорологи відзначають, що приблизно на добу в регіоні встановилася сприятлива погода для боротьби з пожежами, однак потім ситуація знову може погіршитися: очікується, що знову підніметься сильний вітер, який сприяє поширенню вогню.

Світ, 29.10.2019 07:35