Фото: МВС України

"Пожежу досі гасять": у Львівській ОВА повідомили про три влучання після нічної атаки дронами

Львівщину під час нічної повітряної тривоги атакували 18 дронів-камікадзе типу "Шахед". На жаль, є три влучання у промислові склади у Львові.

Про це у Telegram повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький. За попередньою інформацією, 15 з 18 дроні Сили ПВК "Захід" збили.

"Сім дронів збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у протиповітряної оборони області", — йдеться у повідомленні.

Очільник ОВА зазначає, що є три влучання у промислові склади у Львові. На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу досі гасять. Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали.

"На щастя, без загиблих. Один постраждалий. Це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі 19 вересня ворог вдарив по Львову "шахедами". У місті пролунав десяток вибухів. Місцева влада повідомила про пожежу на промисловому складі внаслідок ударів. 

Також вночі 19 вересня військові Російської Федерації вдарили по Кривому РогуЧерез влучання зайнялася багатоповерхова будівля, вибито багато вікон та дверей. Також є пошкодження у школі та дитячому садочку.На щастя, обійшлося без жертв.

У Повітряних силах повідомили, що усього зафіксовано пуски 30 ударних БпЛА з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, — РФ), а також одну балістичну ракету "Іскандер-М", яку противник випустив з території тимчасово окупованого Криму у напрямку Кривого Рогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.09.2023 09:32