Фото: патрульна поліція Львова

У Львові водій під наркотиками здав на аналіз сік замість сечі (фото)

У Львові водій, в якого поліцейські перевіряли на стан наркотичного сп’яніння, здав на аналіз помаранчевий сік замість сечі. Випадок трапився на вулиці Медової Печери, де патрульні зупинили водія BMW за порушення правил.

Про це повідомляє патрульна поліція Львова.

За словами поліції, у 20-річного водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння, він погодився пройти перевірку, однак біля медзакладу попросив взяти з собою сік, який, з його слів, допоможе здати аналіз. Як зазначили правоохоронці, чоловік зробив вигляд, що п’є сік і пішов у вбиральню.

"У патрульних виникла підозра, що водій схитрував. Про це поліцейські попередили лікаря. У ємності була помаранчева рідина, консистенція і колір якої не відповідали людській сечі. Лікар налив в інший стакан сік і зауважив, що це ідентична речовина", — розповіли патрульні.

Правоохоронці зазначили, що водієві запропонували ще раз здати біологічну речовину, але він відмовився.

"На нього винесли постанову за керування транспортним засобом без необхідних документів та склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння. Як зазначає патрульна поліція, кілька місяців тому при аналогічній перевірці у його біологічних речовинах виявили наркотичну речовину. Рішення суду у цій справі ще немає", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Луцьку з одним автомобілем BMW трапилися одразу дві дорожньо-транспортні пригоди. Аварії відбулися на проспекті Василя Мойсея, а саме на виїзді зі стоянки торгово-розважального центру. Перша ДТП трапилася в четвер, 14 вересня. Водій Dodge, виїжджаючи зі стоянки, не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з BMW, який рухався попереду та повертав праворуч, на автостоянку. Патрульні огородили місце ДТП конусами, виставили відповідний дорожній знак та почали оформлення адмінматеріалів.

В цей час з автостоянки виїжджав вантажний автомобіль Mercedes-Benz та здійснював поворот праворуч. Його водій не розрахував габарити свого транспортного засобу, не дотримався безпечного інтервалу і теж здійснив зіткнення з BMW.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.09.2023 23:50