Фото: поліція Волині

У Луцьку водій BMW потрапив у ДТП, поки поліція оформлювала скоєну ним раніше аварію

У Луцьку з одним автомобілем BMW трапилися одразу дві дорожньо-транспортні пригоди. Аварії відбулися на проспекті Василя Мойсея, а саме на виїзді зі стоянки торгово-розважального центру.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Волині.

Перша ДТП трапилася в четвер, 14 вересня. Водій Dodge, виїжджаючи зі стоянки, не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з BMW, який рухався попереду та повертав праворуч, на автостоянку.

"Патрульні огородили місце ДТП конусами, виставили відповідний дорожній знак та почали оформлення адмінматеріалів. В цей час з автостоянки виїжджав вантажний автомобіль Mercedes-Benz та здійснював поворот праворуч. Його водій не розрахував габарити свого транспортного засобу, не дотримався безпечного інтервалу і теж здійснив зіткнення з BMW", — йдеться у повідомленні.

На обох винуватців зіткнень патрульні склали протоколи за статтею 124 КУпАП (вчинення аварії без потерпілих). Їм загрожує по 850 гривень штрафу.

Нагадаємо, днями на Київщині фура з тваринами розтрощила легковик. За даними поліції, водій "ВАЗ" виїжджав з другорядної дороги на головну, по якій рухалась вантажівка. Водій легковика, місцевий пенсіонер, загинув на місці. Тварини перевезені в безпечне місце.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.09.2023 04:27