Вибіг на дорогу й зіткнувся з автівкою: у Києві сталася ДТП за участі лося

У столиці України стався незвичайний інцидент на дорозі — на проїжджу трасу вибіг лось, який зіткнувся з автівкою й був травмований. Тварині допомогли патрульні, які помітили її у лісосмузі.

Про це повідомили у Патрульній поліції Києва. 

Автопригода трапилася у Святошинському районі. Водій, в авто якого врізалася дика тварина, сам повідомив про це у поліцію.

ДТП у Києві

Фото: Патрульна поліція Києва

"Прибувши на місце події, інспектори виявили пошкоджений автомобіль Volkswagen та 46-річного водія. Чоловік повідомив, що під колеса його транспортного засобу раптово вибіг лось й відбулося зіткнення", — зазначили поліцейські.

Обстеживши прилеглу територію, неподалік від місця аварії, у лісосмузі, правоохоронці помітили тварину, яка лежала на землі. 

лось

Фото: Патрульна поліція Києва

Патрульні викликали на місце події працівників команди порятунку тварин, які забрали травмованого лося до спеціалізованого закладу. Після одужання його відпустять у ліс.

Нагадаємо, днями на Київщині фура з тваринами розтрощила легковик. За даними поліції, водій "ВАЗ" виїжджав з другорядної дороги на головну, по якій рухалась вантажівка. Водій легковика, місцевий пенсіонер, загинув на місці. Тварини перевезені в безпечне місце.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.09.2023 02:40