Фото: Олег Кіпер\Telegram

ППО працювала понад три години: наслідки нічної атаки дронів на Одещину (фото)

Вночі 14 вересня атакували Одеську область іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Під обстрілами опинилися два райони.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Другу ніч поспіль російські терористи атакували ударними безпілотниками Одеський та Ізмаїльський райони. Напружена бойова робота сил ППО тривала більше трьох годин", — розповів він.

Так, внаслідок падіння уламків дронів у передмісті Одеси на території приватного домогосподарства зруйновано три споруди, пошкоджено житловий будинок та гараж. Загиблих та постраждалих немає.

До того ж в Одеському районі через падіння уламків БпЛА на території житлового сектору загорівся дах приватного будинку. Пожежу оперативно власноруч ліквідували господарі. На іншій локації внаслідок російської атаки загорівся автомобіль та складське приміщення. Співробітники ДСНС оперативно ліквідували вогонь. Інформація про постраждалих не надходила. 

Крім того, в Ізмаїльському районі пошкоджено стіну ангара, вікна і двері дачного будинку. Загиблих та постраждалих також немає.

Нагадаємо, вночі 14 вересня російські загарбники випустили по Україні понад 70 ударних дронів-камікадзе типу "Шахед". Протиповітряна оборона працювала у 12 областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.09.2024 09:58