Фото: ДБР

ДБР викрило групу шахраїв, яка під виглядом співробітників Бюро виманювала у людей гроші

Працівники Державного бюро розслідувань викрили групу шахраїв, які видавали себе за працівників Бюро та виманювали в людей гроші.

Як повідомляють у прес-службі правоохоронного відомства, особи, які не мають жодного відношення до правоохоронних органів, представлялись працівниками ДБР. Вони пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" — починаючи від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників тощо.

Затримані шахраї

Фото: ДБР

"За фактом протиправних дій порушено кримінальне провадження, документуються та встановлюється повне коло осіб причетних до оборудок", — коментують у прес-службі ДБР.

Затримані шахраї

Фото: ДБР

Тривають слідчі дії та обшуки за місцем проживання підозрюваних у шахрайстві осіб. Процесуальне керівництво здійснює Офіс генерального прокурора.

Нагадаємо, у лютому працівники ДБР викрили безробітного киянина, який в корисливих цілях використовував підроблене службове посвідчення працівника Бюро. Під час обшуків у нього вдома правоохоронці знайшли форму з символікою ДБР, автоматичну зброю та радіостанції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.04.2024 03:22