Фото: ДБР

Прикривався "липовим" посвідченням працівника ДБР: правоохоронці викрили безробітного киянина

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили безробітного киянина, який в корисливих цілях використовував підроблене службове посвідчення працівника Бюро. Є підозра, що чоловік може бути причетний до торгівлі наркотиками.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Зазначається, що офіційно безробітній мешканець Києва виготовив собі липове посвідчення працівника ДБР та навіть пошив собі відповідний одяг. 

"Він показував посвідчення під час спілкування з працівниками поліції та іншими правоохоронними органами аби уникнути перевірок автомобіля та адміністративних штрафів за порушення правил дорожнього руху", йдеться у повідомленні.

За оперативною інформацією, чоловік може бути причетний до торгівлі наркотиками, оскільки у нього під час обшуку було вилучено порошок, схожий на наркотичний засіб. Також у нього вдома працівники Бюро знайшли форму з символікою ДБР, автоматичну зброю та радіостанції.

 користувався липовим посвідченням працівника ДБР

Фото: ДБР

Встановлено, що чоловік офіційно ніде не працює, але при цьому живе у достатку та браку коштів не відчуває.

У межах порушеного кримінального провадження за частинами 1 та 4 статті 358 Кримінального Кодексу України будуть призначені експертизи, після яких будуть визначатись подальші процесуальні дії.

Нагадаємо, днями правоохоронці затримали посадовця Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Волинській області, якого підозрюють у систематичному вимаганні хабарів за невтручання в роботу лабораторій на ринках області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.02.2024 10:57