Фото: ДБР

Правоохоронець видурив $280 тисяч у знайомих: ДБР оголосило підозру у шахрайстві

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишньому начальнику сектору одного з райуправлінь правоохоронного органу на Волині. Він видурив у п’ятьох місцевих мешканців 280 тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

З червня 2022 року по квітень 2023 року фігурант, зазначають у ДБР, видурював гроші, прикриваючись авторитетом правоохоронця. Він позичав гроші у знайомих для нібито відкриття власної справи.

"Чоловік розповідав, що планує налагодити легальну торгівлю зброєю та амуніцією і продавати її на території області. Насправді він не збирався ні відкривати бізнесу, ні повертати позичених коштів. Коли керівництво правоохоронця дізналося про його шахрайство, його звільнили з роботи", — йдеться в повідомленні.

Екс-правоохоронцю повідомлено про підозру у шахрайстві, в тому числі у великих та особливо великих розмірах.Йому загрожує позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, правоохоронці виявили четверо ухилянтів у Київраді. Вони є військовослужбовцями однієї із військових частин ТРО, проте не несуть службу, хоч і отримують за неї заробітну плату. Троє із них є депутатами, а четвертий — помічником депутата.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 01.08.2023 16:59