Фото: The Canadian Press

Прем'єр Канади несподівано приїхав у Київ

У суботу, 10 червня, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо прибув до Києва з офіційним візитом. Прем'єр-міністр перебуває в Україні разом із віце-прем'єр-міністеркою Христею Фріланд.

Про це повідомляє видання CBC News.

Офіційно в Офісі президента про візит канадського політика поки не повідомляли. У Києві Трюдо розпочав візит із участі у покладанні вінків до Стіни пам'яті, присвяченої загиблим у російсько-українській війні. 

"Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо здійснив несподіваний візит до Києва в суботу, коли українські військові активізували свій довгоочікуваний контрнаступ, щоб вибити російську армію з окупованих східних і південних регіонів постраждалої країни", — йдеться у матеріалі видання.

Це вже другий візит Трюдо до України з моменту початку широкомасштабного вторгнення Росії до України у лютому 2022 року. Востаннє Трюдо відвідував Україну у травні 2022 року.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо спрогнозував, що Україна здобуде перемогу у війні з Російською Федерацією. Канада буде продовжувати підтримку нашої країни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 10.06.2023 13:23