Фото: Офіс президента

Президент привітав зі святом спецпризначенців СБУ, які гнали ворога "від Києва до Зміїного" (відео)

У п'ятницю, 23 червня, в Україні відзначають День Центру спеціальних операцій "А" Служби безпеки України. Президент Володимир Зеленський привітав із професійним святом українських воїнів.

Відповідне відеозвернення глава держави опублікував у своєму Telegram.

"Сьогодні ми відзначаємо в нашій державі день дуже важливих та дуже ефективних наших воїнів — День Центру спеціальних операцій "А" Служби безпеки України. І дякуємо їм! Звичайно, поки засекречено більшість із того, що роблять наші спецпризначенці СБУ на війні заради України. Але це дійсно круті операції, і хочу, щоб усі в Україні це знали й цим пишалися", — сказав президент.

За його словами, бійці "А" виконати тисячі спеціальних та оперативно-бойових заходів від Києва до Зміїного і всюди в районах бойових дій.

"А" СБУ — справжні наші, українські воїни! Взірцева українська сила! Дякую вам, хлопці! Кожному! Вітаю вас із вашим днем і пишаюся вами! Бажаю всім вам якнайбільше знищити ворогів і всім нам із вами, усій нашій Україні — якнайшвидше перемогти. Слава вам, герої! Слава Україні!" — додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше президент Зеленський привітав українців із Днем батька, який цьогоріч відзначали 18 червня. Він подякував кожному українському батькові та кожній українській родині за міцних і сміливих воїнів, які захистили незалежність і виборюють життя для України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.06.2023 11:16