Фото: focus.ua

Приват24 не працюватиме наступної вночі: у чому причина

В ніч на неділю, 3 вересня, "ПриватБанк" буде проводити регламентні роботи. Відтак, додатки Приват24 та Приват24 для бізнесу тимчасово не працюватимуть.

Про це повідомила прес-служба банку.

"3 00:00 до 05:00 ранку триватиме технологічна пауза в роботі Приват24 та Приват24 для бізнесу", — йдеться у повідомленні.

У банку зазначили, що також можливі тимчасові затримки в роботі інших банківських сервісів. 

"Як завжди, регламентні роботи ми проводимо у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій. Та нагадуємо, якщо на цей час у вас заплановані важливі платежі, радимо зробити це заздалегідь чи відкласти на кілька годин. Регламентні роботи потрібні для поліпшення якості та безпеки платежів", — додали у "ПриватБанку".

Нагадаємо, 1 вересня "ПриватБанк" розпочав виплати грошової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН громадянам, які проживають на територіях активних або можливих бойових дій і чиї пенсії не перевищують три тисячі гривень. Розмір додаткової грошової допомоги визначається як різниця між 3 000 гривень і пенсійною виплатою, але не може бути меншим, ніж 100 гривень. Переказ здійснюватиме "ПриватБанк" за рахунок коштів Всесвітньої продовольчої програми ООН із зазначенням — призначення платежу "додаткова грошова допомога".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 02.09.2023 19:59