Фото: ДБР

Продавав дані про розташування нарядів: на співпраці з контрабандистами спіймали правоохоронця

Правоохоронець сприяв контрабандистам у нелегальному перетині українського кордону. Наразі щодо злочинця вже завершили досудове розслідування й направили до суду обвинувальний акт.

Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Встановлено, що фігурант продавав контрабандистам інформацію щодо розташування прикордонних нарядів. Таким чином вони з товаром вільно перетинали україно-румунський кордон, а також проводити нагальних мігрантів та чоловіків призовного віку.

Наприкінці травня правоохоронця затримали "на гарячому" під час одержання чергового хабаря в розмірі 60 тисяч гривень. Того ж дня йому було оголошено про підозру.

"Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави та відсторонив від посади", — повідомили в ДБР.

Правоохоронець обвинувачується в одержанні службовою особою неправомірної вигоди. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Дбр затримало правоохоронця, який працював з контрабандистами
Фото: ДБР

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру трьом державним інспекторам митного поста "Мукачево" Закарпатської області, які організували контрабандну схему ввезення товарів в Україну.

Раніше повідомлялося, що за матеріалами Державного бюро розслідувань судитимуть правоохоронця, який під час війни хотів продати бази даних українських військових. Обвинувальний акт направлено до суду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.06.2023 10:46