Юрій Бардаш. Скріншот з YouTube

Продюсер-зрадник Юрій Бардаш отримав російський паспорт й похвалився ним на тлі Путіна (фото)

Український продюсер Юрій Бардаш, який на початку повномасштабного російського вторгнення втік до Російської Федерації, отримав громадянство країни-агресора. 

Про це продюсер-зрадник написав на своїй сторінці в Instagram.

"Я дістаю з широких штанин", так красномовно підписав Бардаш знімок, на якому він стоїть на тлі портрета російського диктатора Володимира Путіна та тримає в руках паспорт громадянина РФ.

За його словами, він "очень счастлів получіть російській паспорт". А коли під час присяги лунав гімн РФ, він взагалі отримав задоволення. 

 бардаш російський паспорт

Бардаш з російським паспортом. Скріншот з Instagram

Додамо, що Бардаш — екс-продюсер гуртів "Quest Pistols", "Грибы", "Нервы" та Wellboy. Сам він родом з Алчевська на Луганщині, а після вторгнення Росії до України цей представник українського шоу-бізнесу відкрито підтримав дії країни-агресорки. 

У 2022 році Бардаш заявив, що вважає себе російською людиною. У липні того ж року він втік до Росії, де почав співпрацювати з путіністами.

Нагадаємо, раніше Юрій Бардаш зізнався, що хоче, аби Росія окупувала всю Україну. Про це він сказав в інтерв'ю російським пропагандистським медіа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 23.01.2024 14:04