Юрій Бардаш. Джерело: росЗМІ

Український продюсер-зрадник припустив своє повернення до Києва, але за однієї умови

Український музичний продюсер Юрій Бардаш зізнався, що хоче, аби Росія окупувала всю Україну. Раніше він працював із відомими гуртами "Quest Pistols", "Гриби", "Нерви".

Про це він сказав в інтерв'ю російським пропагандистським медіа. На початку повномасштабного вторгнення Бардаш втік з України до Росії. Зараз він називає себе російським продюсером.

Колишній український музичний діяч стверджує, що виведе на велику сцену таланти з глибинок. Однак поки що йому не вдалося підтвердити свої слова діями.

Зараз кар'єра Бардаша на паузі, попри те, що він активно служить Кремлю. Цього разу він знову видав порцію маячні, заявивши, що після того, як країна-агресорка нібито окупує Україну, "всі народи Росії співатимуть "Между нами тает лед".

"Я вам так скажу, тільки звільнимо, там одразу піднімуться російські люди. І вони взагалі там перші, хто спуску не дадуть цим всім нацикам. Я сподіваюся, що за нашого життя ми це все побачимо, й відбудеться єднання, і пісню "Между нами тает лед" ще заспіваємо. І ще буде великий тур, де співатимуть цю пісню всі народи Росії", — сказав зрадник.

Також він заявив, що незабаром отримає російський паспорт. А в Україну він готовий повернутися тільки за однієї умови: якщо столицю окупують росіяни.

Раніше Юрій Бардаш відкрито підтримав агресію Росії в Україні. Через це з ним розірвав зв'язки український музикант Wellboy, а також саундпродюсер і режисер кліпів Євген Триплов. Незадовго до повномасштабного вторгнення він із родиною поїхав на відпочинок. 24 лютого зустрів на Шрі-Ланці. Потім вирушив до Грузії, а звідти — до Москви, де зараз мріє отримати паспорт громадянина Росії. Його дружина пішла від нього через проросійську позицію.

Нагадаємо, що Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань зібрали доказову базу на суддю-зрадницю Юлію Цораєву. Вона причетна до проведення масових репресій проти кримськотатарського народу в тимчасово захопленому Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.10.2023 02:43