Прокурори повідомили про підозру двом особам, які вчинили напад на телеведучого

11 СІЧНЯ 2022 15:02

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру двом особам, які вчинили напад на телеведучого з метою пограбування. виявилися уродженці Миколаївської та Волинської областей. Один з них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на Офіс ГП.

За даними слідства, 7 січня 2022 року двоє осіб, перебуваючи поблизу будинку по проспекту Перемоги у м. Києві, побачили потерпілого. З метою заволодіння його майном спричинили декілька ударів руками та ногами в область голови та грудної клітини, після чого відібрали в нього грошові кошти, банківську картку та мобільний телефон.

«За результатами проведених оперативних заходів обох нападників вдалося встановити та затримати. Ними виявилися уродженці Миколаївської та Волинської областей. Один з них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та незаконне зберігання наркотиків, інший – має статус обвинуваченого у провадженні за фактом вчинення крадіжки. Наразі затриманим повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави», - йдеться в повідомленні.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: У Південній Кореї розбився винищувач

Події, 11.01.2022 15:02