Фото: ДСНС у Донецькій області

Протягом вихідних із Донеччини евакуювали понад 80 осіб: серед них 20 дітей

Протягом 6 та 7 січня 2024 року у межах обов'язкової евакуації з прифронтових територій Донецької області вивезли 87 осіб. Серед них — 20 дітей.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Донецькій області.

"Кожного дня рятувальники Донеччини залучаються до евакуації мирних мешканців, яка є надзвичайно важливим елементом для захисту мешканців прифронтових територій", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом вихідних фахівці Служби порятунку в пунктах збору та посадки до евакуаційного транспорту надали допомогу 87 особам, з яких — 20 дітей та 10 маломобільних осіб.

Фото:ДСНС Донецької області

Фото: ГУ ДСНС Донецької області

До того ж силами рятувальників з евакуаційної групи "ФЕНІКС" та поліцейських вдалось вивезти до більш безпечних населених пунктів області п'ять мешканців міста Авдіївка.

"Закликаємо всіх мешканців Донецької області евакуюватись, оскільки це може врятувати вас та ваших близьких!" — наголосили в ДСНС.

Фото: ГУ ДСНС Донецької області

Нагадаємо, що 23 грудня з Авдіївки Донецької області відбулася евакуація. Вивезли ще трьох жінок і одного чоловіка. До цього, 9 грудня, з укриття Авдіївського коксохімічного заводу вдалося евакуювати дванадцять людей до безпечнішого регіону. Ці люди попросили прихистку в укритті заводу ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 08.01.2024 16:38