Фото: Facebook

Проведення ЧС-2030: Україна може втратити свій шанс

Україна може втратити можливість на проведення Чемпіонату світу 2030. Іспанія та Португалія підшукали заміну нашій країні у заявці на проведення мундіалю.

Про це повідомляє іспанський ресурс AS.

Зазначається, що Королівська федерація футболу Іспанії (RFEF) і Федерація футболу Португалії (FPF) працюють над варіантом включення Марокко до заявки на проведення чемпіонату світу – 2030.

Кримінальна справа, в якій фігурує президент УАФ Андрій Павелко, щодо розкрадання коштів на будівництві заводу зі штучних футбольних полів і можливі санкції, активно вивчатиметься організацією.

У RFEF не бажають, щоби цей іміджевий скандал, повʼязаний із підозрою у корупційній діяльності Андрія Павелка, вплинув на шанси затвердження заявки на проведення ЧС-2030, а тому вирішили залишити Україну осторонь, поки ситуація не виправиться і все не проясниться. Саме через це наразі пропрацьовують варіант із Марокко.

Нагадаємо, виконком УАФ затвердив Руслана Ротаня виконувачем обов'язків головного тренера збірної України. Він обійматиме посаду до призначення на неї Сергія Реброва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.03.2023 14:43